Dorian en ElianneInterview Dorian

Ik ben zo’n 12,5 geleden gestart bij de harmonie. Mijn vader, moeder en zus waren al lid van de harmonie. Ik was ook geïnteresseerd in muziek maken en zo ben ik terecht gekomen bij harmonie Excelsior.

Ik speel klarinet in de harmonie. Voordat ik op klarinet ben gestart, heb ik eerst blokfluit gespeeld. Daarnaast heb ik in het verleden enige tijd gitaar en piano gespeeld.

ElianneInterview Elianne

Toen ik 5 jaar was ben ik bij harmonie Excelsior begonnen op de blokfluit. Mijn hele familie speelde al mee, ik ging elk concert mee en ging ook vaker mee naar de repetities. Op deze manier kwam ik steeds meer in aanraking met de harmonie tot ik besloot zelf ook mee te gaan spelen.

Ik ben begonnen op de blokfluit, wat ik ongeveer 1,5 jaar heb gedaan. Toen ik net 7 was ben ik begonnen op de klarinet, wat ik nog steeds met veel plezier speel. In het verleden heb ik ook piano gespeeld.

Sebastiaan HausoulInterview Sebastiaan

In groep 3 ben ik begonnen. Mijn neef David Bleijlevens zat toen bij de drumband en dat vond ik leuk.

Ik speel trom bij de drumband van harmonie Excelsior.

Youp MullendersInterview Youp

Ik ben 12 ½ jaar geleden gestart bij harmonie excelsior, maar de exacte datum weet ik ook niet. Ik was als kleine jongen altijd aan het kijken naar paps (John Mullenders) en zei toen: ”dat wil ik ook!”. Ja, dan zeg je als spelend lid natuurlijk niet nee.

Ik was natuurlijk een expert op de blokfluit en op de triangel, maar voor de rest heb ik me mooi bij het slagwerk gehouden.

Ik speel nog mee in de drumband van deze harmonie, die sinds kort samenwerkt met de drumband van Bocholtz. Zeer gezellig clubje, waar we ook altijd iets leuks maken.