Youp MullendersInterview Youp

Ik ben 12 ½ jaar geleden gestart bij harmonie excelsior, maar de exacte datum weet ik ook niet. Ik was als kleine jongen altijd aan het kijken naar paps (John Mullenders) en zei toen: ”dat wil ik ook!”. Ja, dan zeg je als spelend lid natuurlijk niet nee.

Ik was natuurlijk een expert op de blokfluit en op de triangel, maar voor de rest heb ik me mooi bij het slagwerk gehouden.

Ik speel nog mee in de drumband van deze harmonie, die sinds kort samenwerkt met de drumband van Bocholtz. Zeer gezellig clubje, waar we ook altijd iets leuks maken.

Ik studeer momenteel aan het Arcuscollege te heerlen, waar ik ICT-proggrameur leer. Ik werk in de Plus in Welten, waar ik aan de kassa zit en bij de vulploeg meewerk. En andere hobby’s? ja ik doe niet veel anders dan op de bank hangen en gamen… oh ja en repeteren natuurlijk!

CARNAVAL! Hier maken we van allerhande gekkigheid tussen de optocht door! Van ergens op een bankje gaan hangen met de trom, tot tussen de klarinetten lopen!

Ik heb helaas geen bijzondere herinnering, want ze zijn allemaal leuk! Ik vind het heel gezellig en hoop er nog wel wat jaartjes te blijven! Iets wat ik wel zal onthouden, is mijn aanval op een bezoeker… een familielid kwam gezellig luisteren naar de repetitie, maar ging helaas recht voor het drumstel zitten… heel onhandig als dan je stokken  uit je handen vliegen!