Tijdens het muziektreffen op 3 april 2022 te Slenaken, mochten wij afsluiten met het werk "On the Quarterdeck".

Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest om aanwezig te zijn, of wilt u het graag nog eens beluisteren, dan vindt u hier onder een opname van ons optreden.

We kunnen terugkijken op een geslaagde avond. Samen met fanfare Berg & Dal en harmonie St. Cecilia Mechelen verzorgden wij een gevarieerd concert voor een volle zaal. De muzikaliteit werd beoordeeld door twee juryleden. De gezelligheid was te beoordelen aan de bar na afloop (tot in de late uurtjes) laughing.

Iedereen hartelijk bedankt voor de inzet en aanwezigheid. Bevalt deze video u en wilt u ons verder steunen? Dan verheugen wij ons over een kleine donatie. Dat is mogelijk via onderstaande QR- code, of kijk op dit bericht voor meer info.

Namens bestuur en leden bedankt!

Tijdens het muziektreffen op 3 april 2022 te Slenaken, mochten wij aftrappen met het werk "Nordic Fanfare & Hymn".

De verenigingen harmonie Excelsior uit Nijswiller, harmonie St. Cecilia uit Mechelen en Fanfare Berg en Dal uit Slenaken organiseren gezamenlijk op zondag 3 april 2022 het muziektreffen 2022 in de fanfarezaal te Slenaken, Dorpstraat 27. Het doel van dit muziektreffen is dat verenigingen zich na een te lange tijd van afwezigheid door Corona weer treffen en toehoorders laten genieten van hun muzikaal kunnen.

Tijdens dit muziektreffen zullen de muziekverenigingen zich ook laten beoordelen door meerdere juryleden.

De aftrap van het muziektreffen zal plaatsvinden rond 18:00 uur.

Het programma ziet er als volgt uit:

Opening:

18:00 – 18:45 uur: harmonie Excelsior Nijswiller

18:45 – 19:30 uur: fanfare Berg en Dal Slenaken

19:30 – 20:15 uur: harmonie St. Cecilia Mechelen

Sluiting:

Klik voor vergroting poster

Namens bestuur en leden wensen wij iedereen warme feestdagen toe en een gezond en voorspoedig 2022.

Wij hopen dat we dan weer muzikaal van ons mogen laten horen. Wilt u een donatie doen om ons financieel te steunen, dan zouden we u erg dankbaar zijn. Een donatie kan door scannen van onderstaande QR code, of kijk op dit bericht voor meer info.