GDT2019

Zo, de agenda op onze site is weer bij gewerkt. Wist je trouwens dat dit een openbare agenda is en jij die waarschijnlijk rechtstreeks op je smartphone kunt koppelen? Zo hoef je nooit meer zelf alle afspraken bij te houden. Heb jij een Androïd of een i-Phone? Voeg dan onze agenda toe aan je agenda op je telefoon en heb altijd onze laatste info bijgewerkt.

Hoe doe je dat? Dat is moeilijk uit te leggen omdat iedereen een andere type agenda gebruikt en dan ook nog op verschillende manieren. Meestal is het een internet agenda toevoegen met gebruik van onderstaande ics (of ical) link. Maar laat ik het proberen hieronder te omschrijven. Kom je er niet uit, zoek me dan even op na de repetitie en ik help je graag. In het uiterste geval maak je een aparte link aan rechtstreeks naar onze eigen website agenda.

Vanaf komende zondag starten de repetities weer. Vanaf nu tot nadere kennisgeving op het voormalig Sophianum/ LTS gebouw.

De agenda zal ook spoedig aangevuld worden met de repetities in Vaals, waar we vanaf komende dinsdag ook welkom zijn vanaf 20:00 uur in zaal Obelisk/ Zera.

Op zondag 7 juli starten met de jaarvergadering (enkel voor leden) van 13:00 – 14:15 uur.

Het openbare concertdeel wordt afgetrapt met het concert van de drumband (14:30 – 15:00 uur), waarna een korte huldiging zal plaats vinden van de eerste groep (12,5 en 40 jarige) jubilarissen (15:00 – 15:30 uur).

Hierna zal de heemkunde vereniging het nieuwe boek presenteren, waar ook dit jaar weer veel tijd en energie in gestoken is (15:30 – 15:45 uur)

Om ca. 15:45 zal de harmonie haar concert starten met een voordracht van haar leerlingen Aniek en Frederik, waarna de huldiging van de tweede groep jubilarissen zal plaats vinden (ca. 16:30 – 16:45 uur) en de overige bedankjes.

Aansluitend is er een korte gelegenheid tot felicitatie (16:45 – 17:15 uur), maar we willen er geen receptie van maken. Een deel van de jubilarissen staat namelijk te popelen om met de Sinselbach Musikanten nog een uurtje gezellige stimmung te maken, en de andere jubilarissen om te genieten van de heerlijke BBQ (met wederom de heerlijke producten van Wiel Leisse) en een drankje.

Om 19:30 starten we met het opruimen van de straat e.d., maar kan er uiteraard in het café verder gefeest worden.

Dus: geen receptie met poespas, mer vuul vrung en saame sjpass!

Komen jullie ook?

jubilarissen