Vandaag mocht harmonie Excelsior voor het eerst onder leiding van Luc Scholtes concerteren tijdens het gemeentelijk muziek toernooi, dit jaar georganiseerd door harmonie St. Gertrudis van Wijlre.

De te  beoordelen werken waren Rikudim (Jan van der Roost) en Crossroads (Carl Wittrock).

Met een prachtige uitvoering wist harmonie Excelsior het predicaat "zeer goed" in de wacht te slepen. Niet alleen het jurylid (Frenk Rouschop) en de aanwezigen hebben genoten van deze werken, maar ook de muzikanten zelf.

Aan dirigent en leden een welverdiend compliment!

Bestuur Harmonie Excelsior

Ook dit jaar zijn wij weer trots dat enkele van onze jeugdleden mee doen aan het jeugd-solisten-concours 2019.

• 13.50 uur Anne
  • 16.25 uur Aniek
  • 16.30 uur Elianne

Wij wensen Anne, Aniek en Elianne veel succes en plezier toe. We zijn nu al trots op jullie!!!

Mochten jullie in de gelegenheid zijn onze kanjers te komen ondersteunen, de locatie is:
A gen Sjoeël, Hilleshagerweg nr 32, 6281 AE Mechelen

Carnaval ligt bijna achter ons, op enkele laatste ceremonies na. De een is inmiddels alweer begonnen met werk, en de ander heeft nog een paar dagen vakantie. Hopelijk heeft iedereen op zijn/haar eigen manier genoten van de afgelopen dagen. Excelsior had in elk geval een gezellige optocht afgelopen zondag. Voor de foto's verwijs ik graag naar Facebook cool

Nu maken we ons op voor het gemeentelijk muziek toernooi Gulpen-Wittem (zondag 7 april te Wijlre), en concert Abdissenbosch (zondag 14 april). Hiervoor zijn de volgende repetities gepland:

10-3: 9.30u Koper + slagwerk; 10.30u Tutti

17-3: 10u Tutti

24-3: 9.30u Hout; 10.30u Tutti

31-3: 10u Tutti

4-4: 19.30u Tutti

Alvast iedereen veel succes en plezier met de voorbereiding!