Beste dorpsgenoten, vrienden van Harmonie Excelsior,

Gedurende de maand mei zijn jullie gewend dat leden van Harmonie Excelsior langs de deuren komen met het verzoek een vrijwillige donatie te doen voor onze vereniging.

In de huidige omstandigheden vinden wij het voor zowel jullie als onze gezondheid geen goed plan om huis aan huis aan te bellen.

Om u toch in de gelegenheid te stellen ons te ondersteunen (onze kosten lopen natuurlijk door) vragen wij jullie een vrijwillige donatie aan ons over te boeken.

Een vrijwillige donatie kunt u overboeken naar ons onderstaande bankrekeningnummer onder vermelding van "donateursactie 2020". Elke bijdrage is meer dan welkom.

Voor de verjaardagsactie geld dat we deze in ieder geval tot aan de zomervakantie om dezelfde reden niet uitvoeren. Dat betekent niet dat we de verjaardag dit jaar vergeten zijn, maar uiteindelijk gaat gezondheid voor alles. Als u in de periode april tot en met augustus jarig bent en ons wilt laten delen in uw feestvreugde, kunt u een bijdrage overmaken onder vermelding van "verjaardagsactie 2020" vergezeld met uw naam.

Wij kijken er naar uit weer samen te kunnen gaan repeteren en om concerten en de diverse dorpsactiviteiten weer muzikaal te omlijsten.

Wij danken u reeds bij voorbaat voor elke gave die we mogen ontvangen.

Ons bankrekeningnummer is: NL50-RABO-0132-2022-98 t.n.v. Harmonie Excelsior.

Met muzikale groet,

Bestuur, dirigent en leden van Harmonie Excelsior

Harmonie Excelsior Nijswiller wordt dit jaar in de gelegenheid gesteld om de organisatie van het gemeentelijk muziektoernooi  te verzorgen. De vereniging heeft ervoor gekozen om dit te laten plaatsvinden op zondag 29 maart in het verenigingsgebouw “a ge Wienhoes” te Partij. Vanaf 11:30 uur zullen de eerste muzikale klanken het gebouw gaan vullen door de organiserende vereniging Harmonie Excelsior onder leiding van Luc Scholtes, daarna volgen de muziekverenigingen van Gulpen, Slenaken, Reijmerstok, Partij i.c.m. Schin op Geul, Eys, Mechelen en als laatste Epen. Als alle korpsen volgens planning hun muziekstukken ten gehore gaan brengen zal Epen rond 18:15 uur het gemeentelijk muziektreffen muzikaal sluiten. De aanwezige muziekverenigingen zullen ieder een muzikaal werk laten beoordelen door het jurylid Jos Simons (BE). Het complete programma laat echter zien dat naast de mooie werken die beoordeeld worden de verenigingen er moeite voor hebben gedaan om tot een mooie mix van muziekkeuzes te komen. Vele muziekwerken zullen U bekend in de oren klinken.

Graag nodigen wij U uit om dit muziektreffen te bezoeken en te genieten van de muziekwerken die door verenigingen uit de Gemeente Gulpen – Wittem zijn voorbereid.

Wanner: zondag 29 maart 2020, 11:30 – 18:15 uur. Gemeentelijk Muziektreffen Gulpen-Wittem.

***************

Gemeentelijk muziektreffen Gulpen-Wittem 2020 afgelast.

Gebaseerd op de genomen maatregelen van de overheid m.b.t. COVID-19 is besloten om het gemeentelijk muziektreffen Gulpen-Wittem 2020 af te gelasten.

***************

De Grote optocht van Nijswiller begint om 14:11 op zondag 23 Februari!

Na afloop gaan we naar het oude Sophianum voor een gezellige middagen een lekker drankje.

Hopelijk tot dan en een fijne carnaval gewenst!

Na een geweldig concert in Vaals samen met harmonie St.Cecilia 1836 Vaals is er geen tijd om achterover te zitten. Inmiddels zijn wij alweer druk bezig met de voorbereidingen voor onze jaarlijkse kerst carrousel. Zo repeteren we aan een nieuw repertoire, zijn we bezig met het samenstellen van het programma, het gereed maken van de locatie (voormalig Sophianum/ LTS gebouw), en veel veel meer. Excelsior bruist, en daar zijn we trots op!

We kunnen je hulp goed gebruiken. Of je nu een instrument wil bespelen of een ondersteunende taak wilt/ kunt oppakken. Meldt je bij ons en doe mee!

Of. ...... Kom kijken en luisteren op ons kerst carrousel en ervaar het zelf!

flyer kerst2019

Tot dan!