flyer zomerfeest pagina 1zomerfeest flyer pagina 2

Vandaag mocht harmonie Excelsior voor het eerst onder leiding van Luc Scholtes concerteren tijdens het gemeentelijk muziek toernooi, dit jaar georganiseerd door harmonie St. Gertrudis van Wijlre.

De te  beoordelen werken waren Rikudim (Jan van der Roost) en Crossroads (Carl Wittrock).

Met een prachtige uitvoering wist harmonie Excelsior het predicaat "zeer goed" in de wacht te slepen. Niet alleen het jurylid (Frenk Rouschop) en de aanwezigen hebben genoten van deze werken, maar ook de muzikanten zelf.

Aan dirigent en leden een welverdiend compliment!

Bestuur Harmonie Excelsior

Ook dit jaar zijn wij weer trots dat enkele van onze jeugdleden mee doen aan het jeugd-solisten-concours 2019.

• 13.50 uur Anne
  • 16.25 uur Aniek
  • 16.30 uur Elianne

Wij wensen Anne, Aniek en Elianne veel succes en plezier toe. We zijn nu al trots op jullie!!!

Mochten jullie in de gelegenheid zijn onze kanjers te komen ondersteunen, de locatie is:
A gen Sjoeël, Hilleshagerweg nr 32, 6281 AE Mechelen