clubactie 2021Ook de cultuursector is hard getroffen door de coronaperiode. De kosten lopen door, maar er zijn weinig tot geen inkomsten.

U steun is dan ook hard nodig.

Doe mee aan de Rabo Clubsupport actie en help ons zodat wij nog lang muziek kunnen maken in onze dorpen.

Dit kan via de Rabo App, Rabo Online Bankieren of de site www.rabo.nl/limburg/clubsupport

Klik op de foto voor een vergroting

UPDATE !!!

Platzconcert

Op zondag 26 september 2021 hopen wij na een (té) lange periode weer van ons te mogen laten horen. Wij houden een platzconcert in de aula van het voormalig sophianum (LTS) aan de Hofstraat 14, Nijswiller.

Wij zijn gehouden aan het controleren op QR code, maar dat mag de pret niet drukken. De ruimte is groot genoeg, en als we rekening houden met elkaar dan komt alles goed. De entree is vrij en we brengen een populair concert, van Ernst Mosch tot Amy Winehouse.

Dus, kom van die bank af en geef je TV/ computer even wat rust. Wij zouden ons verheugen als wij jullie mogen begroeten.

Klik op de flyer hiernaast voor een vergroting.

Beleefd uitnodigend: Bestuur en en leden van harmonie Excelsior Nijswiller

Op 4 maart 2021 werd Matts Roijen geboren; wij heten hem van harte welkom op deze wereld en wensen hem veel geluk. Zijn trotse ouders Linda Roijen-Olischlager en Jeroen Roijen, beiden lid van Harmonie Excelsior, hebben hem meteen opgegeven als lid van de muziekvereniging; daarmee is Matts ons jongste lid ooit. Onlangs bezocht hij zijn eerste repetitie, en bij die gelegenheid ontving hij een truitje van de harmonie (nog even groeien Matts!) en zijn eerste percussie-instrument (een rammelaar), zodat hij alvast kan oefenen. Op de foto is goed te zien dat hij er al serieus werk van maakt.

Matts-ALV2021 Matts rammelaar

Foto links: Matts Roijen wordt door voorzitter John Mullenders en bestuurslid Anja Ploemen verwelkomd als lid van Harmonie Excelsior Nijswiller. Zij worden geflankeerd door de trotse ouders Linda Roijen-Olischlager en Jeroen Roijen

Foto rechts: Matts met zijn nieuwe rammelaar.

sponsorkliksDuitsland, Oostenrijk, Italië en nog meer landen veranderen deze week van oranje naar geel.
Ga jij op reis? Vergeet dan niet om te SponsorKlikken.

Sponsor Harmonie Excelsior gratis en bezoek Booking via deze link:

Kijk voor reisadviezen van de overheid op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen

Hoe werkt gratis sponsoren?
Als jij via bovenstaande of onderstaande link iets koopt dan ontvangt Harmonie Excelsior commissie. In de link is namelijk ons ID opgenomen, zodat SponsorKliks weet aan wie ze geld moeten overmaken. Jij betaalt dezelfde prijs als je direct naar de webwinkel zou gaan, vandaar dat het gratis sponsoren wordt genoemd.

Bekijk andere winkels op de SponsorKliks-pagina van Harmonie Excelsior via: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=11714&so=fbp