Na een druk en bewogen jaar is het nu tijd voor wat rust, of zoals je blazers zeggen: "even op adem komen".

• prettige feestdagen 2019Met carnaval in de optocht gelopen en aansluitend nog gezellig blijven hangen (gelukkig hebben we de foto's nog) wink
  • Op het gemeentetoernooi een heeeele goede beoordeling gekregen voor de werken waar dirigent Luc Scholtes ons op had voorbereid. Ook dit moest gevierd worden...
  • Mooie processies gelopen en andantes gespeeld in diverse missen, waaronder ook de mis in de tent tijdens het wijnfeest in Wahlwiller. Ook in Orsbach waren we weer van de partij en hebben wij ons beste beentje voorgezet.
  • Een zomerfeest gehouden waarbij de 3 leden mochten benoemen tot ere-leden, wederom veel jubilarissen hadden, een leuk concert hebben gegeven en 'de knapkapel' nog eens mochten beluisteren. Het was een goede ochtend, een heerlijke middag en een fantastische (en lange) avond.
  • Helaas was dit ook het laatste concert en repetitie in onze verenigingslokaal "A gen Baag". Er werd verhuisd naar het voormalig Sophianum gebouw (de auw LTS).
  • In het najaar werd er samen met Vaals geconcerteerd. Een daverend optreden (in Aken klinkt het nu nog na innocent) met meer dan 70 muzikanten op een bühne. De ontlading na afloop was terecht, en dat hebben we dan ook in het café gedaan (onder het motto: wat moet dat moet) tongue-out
  • Eigenlijk gelijk aansluitend hadden we onze jaarlijkse kerst carrousel. Wederom werd de juiste snaar geraakt, en dit maal m.m.v. mandolinevereniging Sorriënto uit Simpelveld. En ook hier wordt de derde helft steeds belangrijker en werd er door menigeen nog een frietje (of niet,...of toch,... of...)een pilsje besteld.
  • Helaas was dit het laatste optreden van onze drumband voor Nijswiller. Ze hebben besloten er mee stoppen, een besluit dat pijn doet maar gerespecteerd wordt. Bedankt Roland en leden voor jullie inzet, plezier, muziek en medewerking in al die jaren!! We will miss you!!!! cry
  • En al laatste nog kerst-engeltjes in Nijswiller, 'onger de krisboom'. Wat een gezellig initiatief zeg! Volgend jaar hopelijk weer. Grote kans dat we blijven hangen laughing

En nu dus even rust en klaar maken voor een nieuw, leuk en uitdagend muzikaal jaar. Heb je interesse om mee te doen? Meldt je dan bij ons, kom eens langs op een repetitie of schrijf ons. Of je nu wil musiceren of helpen organiseren of besturen.

Bestuur en (ere)leden wensen jullie allemaal een mooi, warm en liefdevol kerstfeest toe en een gezond, gelukkig en muzikaal 2020!!