Tijdens het muziektreffen op 3 april 2022 te Slenaken, mochten wij afsluiten met het werk "On the Quarterdeck".

Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest om aanwezig te zijn, of wilt u het graag nog eens beluisteren, dan vindt u hier onder een opname van ons optreden.

We kunnen terugkijken op een geslaagde avond. Samen met fanfare Berg & Dal en harmonie St. Cecilia Mechelen verzorgden wij een gevarieerd concert voor een volle zaal. De muzikaliteit werd beoordeeld door twee juryleden. De gezelligheid was te beoordelen aan de bar na afloop (tot in de late uurtjes) laughing.

Iedereen hartelijk bedankt voor de inzet en aanwezigheid. Bevalt deze video u en wilt u ons verder steunen? Dan verheugen wij ons over een kleine donatie. Dat is mogelijk via onderstaande QR- code, of kijk op dit bericht voor meer info.

Namens bestuur en leden bedankt!